Honden training vanaf 12 maand

Graag heten we jou en je hond welkom voor onze groepslessen, waarbij we een maximum van 2 honden per groep hanteren. Hier is wat je kunt verwachten:

Tijdens de lessen krijgen de honden de kans om te spelen, mits hun gedrag dit toelaat. Ons doel is om de honden te leren respectvol met elkaar om te gaan, waardoor ze beter kunnen socialiseren met andere honden. Daardoor kunnen jullie samen genieten van bezoekjes aan hondenweiden. Tijdens de lessen zullen we je meer vertellen over het gedrag van je hond en zijn taal. We bespreken emoties zoals blijdschap, onzekerheid en stress. Daarnaast zullen we oefenen met wandelen buiten het trainingsveld. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke vragen en het bespreken van eventuele obstakels. Ons ultieme doel is om ervoor te zorgen dat je een gelukkige hond hebt, en dit alles gebeurt op een hondvriendelijke manier.

Locatie:
De lessen vinden plaats op het volgende adres: Balen-neetlaan 25, 2490 Balen

Contactgegevens:
Voor eventuele vragen of onduidelijkheden, kun je telefonisch contact met ons opnemen op het volgende nummer: 0496/932473.

Inschrijving en Betaling:
Schrijf je hieronder in voor een geschikt tijdstip, en we zullen contact met je opnemen voor de betaling. Houd er rekening mee dat je inschrijving pas definitief is na ontvangst van de betaling, ten minste 7 dagen voor de start van de eerste les.

Een reeks van 4 lessen (1x per week gedurende 4 weken) kost €147. Als je ook graag een sessie aan huis wilt, bedraagt het pakket €197.

We kijken ernaar uit om jou en je hond te verwelkomen bij onze groepslessen. Samen gaan we werken aan een gelukkige en goed aangepaste hond!

Review van een klant:

%d