Puppytraining t.e.m. 12 maand

Graag ontvangen we jou en je puppy, tot en met 12 maanden, voor de groepslessen met een maximum van 4 puppy’s. Wat kun je verwachten van deze lessen:

Tijdens de lessen mogen de puppy’s spelen. We willen de puppy’s leren om respectvol met elkaar om te gaan, zodat ze goed kunnen socialiseren met andere honden. Hierdoor kan je gezellig naar een hondenweiden gaan. Ondertussen zullen we je meer vertellen over het gedrag van je pup en de taal van honden. Is je pup blij, onzeker, gestrest, enzovoort. We zullen ook basiscommando’s aanleren die zorgen voor veiligheid, en we zullen oefenen met wandelen buiten het trainingsveld om trekken aan de lijn te voorkomen. Daarnaast is er ook tijd voor persoonlijke vragen en obstakels. Ons doel van de lessen is om eerst je pup op te voeden en daarna te trainen. Dit zal op een hondvriendelijke manier gebeuren. We willen ongewenst gedrag zoals het slopen van het huis en/of de tuin voorkomen.

Locatie:
De lessen vinden plaats op het volgende adres: Balen-neetlaan 25, 2490 Balen

Contactgegevens:
Voor eventuele vragen of onduidelijkheden, kun je telefonisch contact met ons opnemen op het volgende nummer: 0496/932473.

Inschrijving en Betaling:
Schrijf je hieronder in voor een geschikt tijdstip, en we zullen contact met je opnemen voor de betaling. Houd er rekening mee dat je inschrijving pas definitief is na ontvangst van de betaling, ten minste 7 dagen voor de start van de eerste les.

Een reeks van 6 lessen (1x/week gedurende 6 weken) kost 147€. Bij probleemgedrag is er een reeks van 4 lessen (1x/week gedurende 4 weken) kost 147€.
Indien gewenst kan er een sessie aan huis plaatsvinden, waardoor het pakket op 197€ komt.
Bij een puppy jonger dan 6 maanden kun je er ook voor kiezen om de online puppy cursus erbij te nemen, bestaande uit video’s waar je direct en onbeperkt toegang toe krijgt, met instructies over wat te doen bij de eerste dagen, bijtgedrag, leren alleen te zijn, de taal van de hond, enzovoort. Dit pakket kost 227€.

We kijken ernaar uit om jou en je puppy te verwelkomen bij onze groepslessen. Samen gaan we werken aan een gelukkige en goed aangepaste hond!

Review van een klant:

%d