Groepslessen

Graag heten we jou en je hond welkom voor onze groepslessen, waarbij we een maximum van 4 honden per groep hanteren. Hier is wat je kunt verwachten:

Tijdens de lessen krijgen de honden de kans om te spelen, mits hun gedrag dit toelaat. Ons doel is om de honden te leren respectvol met elkaar om te gaan, waardoor ze beter kunnen socialiseren met andere honden. Daardoor kunnen jullie samen genieten van bezoekjes aan hondenweiden. Tijdens de lessen zullen we je meer vertellen over het gedrag van je hond en zijn taal. We bespreken emoties zoals blijdschap, onzekerheid en stress. We zullen ook basiscommando’s aanleren die zorgen voor veiligheid, en we zullen oefenen met wandelen buiten het trainingsveld om trekken aan de lijn te voorkomen. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke vragen en het bespreken van eventuele obstakels. Ons ultieme doel is om ervoor te zorgen dat je een gelukkige hond hebt, en dit alles gebeurt op een hondvriendelijke manier.

Locatie:
De lessen vinden plaats op het volgende adres: Balen-neetlaan 25, 2490 Balen

Contactgegevens:
Voor eventuele vragen of onduidelijkheden, kun je telefonisch contact met ons opnemen op het volgende nummer: 0496/932473.

Inschrijving en Betaling:
Schrijf je hieronder in voor een geschikt tijdstip, en we zullen contact met je opnemen voor de betaling. Houd er rekening mee dat je inschrijving pas definitief is na ontvangst van de betaling, ten minste 7 dagen voor de start van de eerste les.

Een reeks van 6 lessen (1x/week gedurende 6 weken) kost 147€.
Bij probleemgedrag is er een reeks van 4 lessen (1x/week gedurende 4 weken) kost 147€. Indien gewenst kan er een sessie aan huis plaatsvinden, waardoor het pakket op 197€ komt.

Bij een puppy jonger dan 6 maanden kun je er ook voor kiezen om de online puppy cursus erbij te nemen, bestaande uit video’s waar je direct en onbeperkt toegang toe krijgt, met instructies over wat te doen bij de eerste dagen, bijtgedrag, leren alleen te zijn, de taal van de hond, enzovoort. Dit pakket kost 154€.

We kijken ernaar uit om jou en je hond te verwelkomen bij onze groepslessen. Samen gaan we werken aan een gelukkige en goed aangepaste hond!

Vul de nodige gegevens in naar gelang de leeftijd van je hond:

Review van een klant

Contact gegevens:

Nathalie Dai
Balen-neetlaan 25
2490 Balen
België

BTW nummer: BE0691857448

Ontworpen met WordPress.com

%d